Festsangen: Pouls jubilæum


Ja til nyhedsbrev
Den 15. august
Kære inspektør.

Vi vil gerne - som det sig nu hør og bør – lykønske dig på jubilæumsdag’n, og at du skal ha’ en festlig dag er vores plan - og at du skal ha’ en festlig dag er vores plan. Fordi du si’r din mening, og din hud er hård, har du nu siddet fast i 25 år. Fordi du si’r din mening, og din hud er hård, har du nu siddet fast i 25 år. Du blev på grund af al din flid inspektør på bare ganske få års tid. Du fandt din stil og kridted’ banen af og blev den inspektør, vi alle helst vil ha’ - og du blev den inspektør, vi alle helst vil ha’. Fordi vi aldrig tvivler på, hvordan du står, så håber vi, du bli’r endnu i mange år - Fordi vi aldrig tvivler på, hvordan du står, så håber vi, du bli’r endnu i mange år!
Din foretagsomhed var stor, snart ligned’ du en byggematador. På Herlufsholmvej blev fyldt op, men det fik ikke Jørg’nsen til at sige stop! - men det fik ikke Jørg’nsen til at sige stop! Fordi du byggede så meget – både stort og småt – så glæder vi os til at se dit næste ”slot”! Fordi du byggede så meget – både stort og småt – så glæder vi os til at se dit næste ”slot”!

Som formand både her og der har du fået lov at vise, du er særlig dygtig til at gå i front – og klarer det ved siden af den daglig’ dont - og du klarer det ved siden af den daglig’ dont. Hvordan du finder tiden, kan vi ik’ forstå – der er vist ingen grænser for, hvad du kan nå! Hvordan du finder tiden, kan vi ik’ forstå – der er vist ingen grænser for, hvad du kan nå!
Det hænder, at selv du har fri og kan dyrke nog’t af det, du bedst kan li’: lidt haveroser, Hannemor – og måske endda en rigtig herlig herretur – ja måske endda en rigtig herlig herretur.
Fordi du er charmer’nde og en festlig flab – så endnu et tillykke fra din lærerstab. Fordi du er charmer’nde og en festlig flab – så endnu et

tillykke!fra din lærerstab